helloo!!!!

Hye!!!!!!skian lmew aq x post ppew kt  blog,, bru skung aq nak post  blik bahahaha....da lmew xpost bab aq xdew ctew yg mnarik pon yg nak aq kongsi :DD huhu jgn mara eh klau ary2 korng asyk bace bndew yg same jew kt blog aq ngeh2x......bek xpyh dew blog arn klau asyk mlzzz nak post jewp weekkkk2x :PP......ala sbenanyew bnyk bndew nak ctew tpy xtaw cmnew nk ctew kan jew huhu....errr ary niew 19.6.2011 kan huhu eppy kodd aryniw dpt date ngn MUHD AZHERI hahah pdew hal tiap2 mnggu dting tpy bru ary niw ckp eppy date ngn dyer ahaha tah ppew larr kan aq nie kan3x :DD hoho....xdewlh sbenanye tiap2 mnggu aq eppy date ngn dyer tpy aryniw cm len ckit lol cozz dting paz uh membr2 aq pon dew skali ,,,,tpy bezz lrr dyer owng dew skali bab dpt lrr blax aq fwend2x ckit ngn dak2 niw kan.....:)) tpy sumpah bezz lrr aryniw dpt dting n lepaxx ngn membr2x aq skali.....wlaupon kau dtg lambat kan AZHERI cbb tlong SHAHKRI yelrr dyer kan bru paz acident tdy tpy aq xkesah pon,,,,tpy aq bngge ngn koe b bab kau slalu take care psl membr2x kau kan.....ermm kpade MUHD SHAHKRI aq doa kan kau spaye cpt semboh k.....ammmiiinnn !!!!! :)) k lrr too jew kodd ctew yg aq nak kongsi aryniw bye2x sumee!!!!.......n untok AZHERI i lobe u so much b :DD mmmuuuuaaahhhhxxxx 

...hmmm :'( + :))

hmmmm b mlm tdy npew kau wt aq nges.....??? kau ckp lpzz niw ktew jarang jmpew,, tpy knpe kau xnk ckp cbb pew......emmmm kau ckp lpzz dngr aq nges kau sengaje nk bgy aq nges dlu kan bru kau bgythuw cbb...
aq xksh lrr kau xnk jmpew g cbb too tpy npew kau skew smpn2 rasia kau dgn aq??? sedangkan dlu kau da jnji xdew rasia diantare ktew lgy kan....sume rasia n mslh aq,aq ctew kt kau b tpy npew mslh kau,,kau xnk ctew???? aq mara kat kau pon cbb aq xnk adew rasia diantare ktew n adew slh phm diantare ktew....sorry cngt2 lrr b aq mara2 kau mlm tdy aq thuw kau bnyk saba ngn aq kan tpy aq mnx maaf sngt2 k n one more thing aq syg kau sangat2 hmmmm aq xnk khilang orng yg aq syg g....hope this relationship till 4ever ok.....n tengss cbb ambil berat psl aq slame niw....mlm tdy da jnjy kan yg kau akn crite sume mslh kau kt aq n kau xnk simpan2 g kan...tpy aq plik lrr npew kau mlu nk crite mslh kau kt aq ek???? pening2.....tpy xpew mslh dah pon slesai n aq xkn lpew psl koe nges cbb aq mlm tdy huhuhu......sweeettt deh sore kau time nges.....k lrr niw jew kod story mory aq k bye2 n miss u so much b.....
mmmmmuuuuuaaaaahahahahahah :PPP......

tengss kaklong !!!!

tenkieu kaklong coz sudi na tlong aja wt arn kjew khusus kakngh,,,wlaupon due2 kjew khusus kakngh xsiap tpy kaklong still na tlong,,,n tengss jugak cbb sudi luangkan masa untok tlong wt arn kjew khusus geografi n sjarah kakngh wlaupon kaklong bnyk lgy kjew skola yg kaklong knew wt.....huhu n tenkieu jgax meyh coz sudi aja adek kaklong yg nuckal coang nieyh dgn xrsew jemu skit pon heeeee :)) kakngh phm prasaan kaklong yelrr tiap kli kakong aja kakngh wt kjew skola mzty kakngh ajax borak2 n smapai kjew skola kaklong pon xdpt na ciap arn huhuhu coey....yelrr kaklong phm2 jew lrr aq mnew leyh ttup mlot walaupon stu minit heee....:DD kaklong kan thuw adek kaklong coang niw becok ckit mlot dyer,,,,huhu.....n kaklong jugax snggop tlong kakngh mnipu ayah ngn ibu,,,yrlrr kakngh x g tusyen kaklong ckp kt ayh yg kakngh g....errrr coey cngt2 cbb soh kaklong mnipu....sorry too say kakngh memng xleyh ikot cara kaklong ok,,,kaklong jnzz ckew STUDY STUDY STUDY!!!! boleyh katew 24+1 jam lrr kaklong asyk na study jew hoho kot lrr...tpy kaklong jnzz skew dduk rumah jew xnk kluar2 kakngh lrk skew cngt merayap cniw canew cbb kakngh xskew dduk rumah kakngh skew enjoy sniw sanew g mlepaxg dating n mcm2 lrr...wlapun ktew adek bradik n katew orng rupe ktew same....mcm nie

-
-
-
-


walaupun rupe same tpy prngai ttp berbeze kan3x....adelh skit kdng2 too ktew skepale huhuhu ermmm tpy...........kaklong pandai xmcm kakngh urmmmm sume org syg kaklong tpy kakngh.......????? tpy ppew pon kakngh janjy ngn kaklong k kakngh akn study rjin2 n wt ibu ngn ayah eppy nan result kakngh nnti okeyh :DD.....
tenkiue so much sbb slamew ni bnyk nasihat kakngh spayew jgn nuckal2 insyaallah kakngh akan dngr ckp kaklong too heeee.....SAYANG KAKLONG cngt2 mmmuuuuuaaahhhhh <3<3<3

aq suke snap-snap....lobe Domo Kun :))







lurve DOMO KUN :))
<3<3<3